UA
UA RU

Ситий ковбой

готель - ресторан в Хмельницькому

Ресторан Готель

Послуги ресторану

Ресторан СИТИЙ КОВБОЙ - це чудове місце відпочинку у стилі Вестерн. Затишна атмосфера, чудова кухня, стилізований внутрішній дворик, професійний персонал – все це дозволить Вам приємно провести час у нашому ресторані!

Наш ресторан увібрав у себе затишок сімейних вечерь, гармонійність світових кухонь та особливу неповторну атмосферу. Ресторан СИТИЙ КОВБОЙ багатогранний, і в цьому його унікальність. Сюди приходять за позитивними емоціями та відмінним смаком страв, за високим рівнем сервісу та неповторною атмосферою Дикого Заходу. У нас:

  • Фірмові страви від шеф-кухаря
  • Мангал, печеня, салати...
  • Жива риба з власного водоймища
  • Вишукана винна карта
  • Ексклюзивні коктейлі, різноманітні напої
  • Крафтове пиво
  • Кавова та чайна карти
Меню ресторану

Ковбой без віскі та м'яса, як револьвер без кулі!

Банкетний зал

Проведіть Ваш святковий захід у сучасній тематичній залі

Внутрішній дворик

Насолоджуйтесь нашими фірмовими стравами з видом на водяне колесо

Альтанка

Ви можете провести приємний вечір у тематичному стилі Дикого Заходу

Замовлення столиків

Замовте столик у ресторані, альтанку або банкетний зал на зручний для Вас час

Кальян

Релакс з кальяном, суміші Soft/Premium на фруктах, з різноманітними добавками

Караоке

Спробуйте себе як виконавець Ваших улюблених пісень на сучасному обладнанні

Доставка з ресторану

Ви можете замовити доставку страв і напоїв з нашого ресторану!

Перейти до меню

Послуги готелю

Smart TV - дивіться улюблені фільми та телепрограми
Інтернет Wi-Fi - швідкісний інтернет у всьому готелі
Кондиціонер у кожному номері та хостелі
Душова кабіна у кожному номері та хостелі
Фен у кожному номері та хостелі
Бронювання номерів
Ресторан при готелі
Заряджання электромобілів

На сторінці Бронювання Ви можете залишити заявку на бронювання номеру. Детальніше про номери на сторінці Номери готелю.

Історія та життя ковбоїв Дикого Заходу

Одна лише згадка про професію ковбоя змушує уяву малювати картини диких куточків Північної Америки: безкраї рівнини, череди корів, коней, а на передньому плані - відважні чоловіки з незворушними обвітреними обличчями. Одягнені в джинси, картаті сорочки та капелюхи, взуті в чоботи, ці міцні хлопці спритно орудують ласо, утихомирюють диких бугаїв і мустангів, а також влучно стріляють із револьверів. Історія професійних пастухів північноамериканського континенту налічує лише 150 років - почалася вона відразу після закінчення війни Півночі та Півдня.

У 1865 році відгриміли гармати та рушниці. Мешканці півночі, прихильники скасування рабства, перемогли. Небагато з трьох мільйонів солдатів тієї громадянської війни повернулися додому. Проте ті, хто прийшов, застали свої господарства в занепаді. Багато ферм було розорено, і їх доводилося будувати наново. Розбігся і навіть встиг здичати велику худобу: бики, корови та коні. Молоді сильні хлопці, що прийшли з війни, не завжди знаходили стабільну роботу тесля або коваля, куди простіше було найнятися до заможнішого сусідського фермера, щоб верхи на коні зганяти його стада. Таку роботу пастуха-батрака і назвали словом cowboy - коровий хлопчик, погонич худоби. Варто зазначити, що не лише бідні йшли найматися на роботу простими ковбоями. Траплялося, що й юнаки з багатих сімей теж ставали кінними пастухами, - їх манила жага до пригод і дух бунтарства. Життя ковбоїв було досить небезпечним - адже прерії не найспокійніше місце.

Більшість життя справжнього ковбоя проходила за роботою на фермі. Рідко це було його власне ранчо - здебільшого ковбой був найнятим, часто сезонним робітником. Природно, що спектр виконуваних ним функцій входило усе, що з сільське господарство - випас худоби, посів та збирання врожаю, обробіток землі та інша робота. Заробіток ковбоя залишав бажати кращого. Достойною заробітною платою можна було рахувати 15-20 доларів на місяць. Більше прибутку можна було заробити під час перегону. У зимовий період багато ковбоїв працювали на ранчо, отримуючи при цьому дах і їжу. Найчастіше вони витрачали усі зароблені кошти на випивку. Найпопулярнішим напоєм вважалося пиво, а не віскі.

У ковбоїв був свій власний фольклор, що включав своєрідну поезію, балади, а також всілякі легенди та небилиці. Героєм багатьох міфів був Пекос Білл - легендарний техаський ковбой, який нібито прокопав гирло річки Ріо-Гранде і зміг осідлати торнадо. Ковбої любили пожартувати: кожен новачок на ранчо обов'язково ставав жертвою розіграшу. Професія ковбоя жива й досі. Згідно з опитуваннями, вона входить до п'ятірки найнебезпечніших занять для справжніх чоловіків. І в XXI столітті на окремих ранчо кінні пастухи все ще пасуть череди корів, а в часи дозвілля демонструють свою молодецтво на родео.

Замовити дзвінок

Відправка...

або зателефонуйте